Over mij

Voorstellen

Tijdens mijn studie Romaanse Talen en Culturen in Groningen had ik diverse verkoopbanen als bijverdienste. Hier haalde ik veel energie uit. Een aantal jaren na het afronden van mijn studie (2000) besloot ik op te pakken waar ik tijdens mijn studie zoveel plezier in had; werken in klantcontact en in verkoop.

De energie en het enthousiasme voor dit werk leidden er in de afgelopen jaren toe dat steeds meer  ondernemers mij vroegen om telefonische acquisitieondersteuning onder het mom van; ‘jij straalt zo veel plezier uit als je vertelt over acquireren’. Naast mijn tientallen jaren werkervaring in de acquisitie/verkoop/klantcontact onder andere bij Douwe Egberts besloot ik me te gaan richten op het vak van trainer. Zo was op 20 april 2013 mijn workshop “Telefonische acquisitie; gewoon doen!” een feit.

Vanaf dat moment ben ik mij naast het belwerk zelf (wat altijd een constante blijft in mijn werkzame leven) steeds meer gaan toeleggen op het trainen en coachen van anderen op acquisitievlak en klantcontact (zowel outbound als inbound).